nieuws

2 berichten van de Politie

Diefstal personenauto Orthen:

Donderdag 26 oktober, tussen 00:05 en 08:30 uur werd er vanaf de Orduynenstraat een personenauto weggenomen. De auto betrof een witte Fiat 500, voorzien van het kenteken JF-223-N. De auto stond nabij de kruising met de Slagenweg.


Inbraak in bedrijfspand Orthen:

Een getuige zag dat zaterdag 28 oktober, rond 10:50 uur, bij een bedrijfspand aan de Orthense Hoven een man een ruit verwijderde en het pand inklom. De getuige belde direct de politie, die in het pand een man aantrof met een onsamenhangend verhaal over zijn verblijf in het pand. Ondertussen was de eigenaar ook ter plaatse gekomen die verklaarde al dagenlang last te hebben van die man. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Maandag 30 oktober, rond 07:00 uur was diezelfde man weer bij dat pand en ging weer zonder toestemming naar binnen. Wederom werd hij aangehouden. Waarschijnlijk denkt de man dat er in dat pand nog spullen van hem liggen. De politie heeft deze zaak nog in onderzoek.

Bent u getuige geweest van bovengenoemde feiten of weet u wie deze heeft gepleegd, of heeft u andere informatie welke tot de aanhouding van de dader(s) kan / kunnen leiden neemt u dan contact op met 0900-8844

 

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.