nieuws

Aanhouding verwarde mannen

De laatste weken heeft de politie, voornamelijk in Orthen rechts, een man aangehouden die telkens een verwarde indruk maakte. Er kwamen bij de politie diverse meldingen binnen dat een verwarde man bij andere mensen in de auto stapte en er niet meer uit wilde. De man verzette zich telkens bij zijn aanhoudingen, waarbij ook pepperspray werd gebruikt.
Via de politie in Polen kon uiteindelijk de identiteit van de man achterhaald worden. De crisisdienst van het GGZ beoordeelde dat de man niet verplicht opgenomen kon worden. Nadat er proces-verbaal werd opgemaakt werd de man dus telkens weer vrijgelaten. De laatste keer gaf de man aan terug naar Polen te willen. Hem zal hiervoor hulp worden aangeboden.

Maandag 1 april kwam de melding dat er op Orthen een man op het dak zat en er niet af wilde. Uiteindelijk is er door de politie zo op de man ingepraat dat hij toch van het dak kwam. Doordat de man op de daken van twee woningen had gelopen was er op beide daken schade ontstaan. De man is aangehouden en tegen hem zal proces-verbaal ter zake vernieling worden opgemaakt.

Wilt u de politie met spoed bellen, bel 112 (Spoed)
Wilt u rechtstreeks de politie informeren, geen spoed bel 0900-8844 (Politie)
Wilt u de politie informeren en zeker anoniem blijven, bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.