nieuws

Brutale diefstal

In de afgelopen nacht hebben onbekenden zich toegang verschaft tot Schanswetering 4, een huis waar al geruime tijd een uitgebreide verbouwing aan de gang is. Tussen zaterdagavond 20.00 uur en zondagochtend 10.00 uur hebben de dieven toegeslagen, waarbij ze alle waardevolle spullen uit het huis hebben meegenomen, waaronder keukenapparatuur en andere grote voorwerpen.

De omvang van de gestolen goederen doet vermoeden dat dit geen soloactie was, en ook niet uitgevoerd met een gewone personenauto. Het lijkt erop dat de dieven geruime tijd in het huis zijn geweest en hun acties zorgvuldig hebben voorbereid, zelfs tot het inschakelen van de verlichting aan toe.

Heb jij iets verdachts opgemerkt? Heb je licht gezien branden in het gebouw? Heb je mogelijk verdachte personen gezien, of een vrachtwagen of personenauto met een grote aanhanger in de buurt van het huis?

Alle informatie is van belang.

Indien je informatie hebt, verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met de politie via 0900 8844, of anoniem via Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Dank voor je medewerking!

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.