nieuws

Fiets weg?

Bent u uw fiets kwijt in de gemeente ’s-Hertogenbosch? Het kan zijn dat uw fiets niet gestolen is maar is opgehaald door de gemeente. Dit doen we bijvoorbeeld bij fietsen die staan in een stallingsverbod of bij fietswrakken. In onze gemeente hebben we de stallingsmogelijkheden verruimd door meer ruimte te maken en de openingstijden te verruimen en daarbij is de stalling gratis.

Uw fiets wordt niet zomaar verwijderd uit de openbare ruimte er wordt gecontroleerd of uw fiets in een stallingsverbod staat of dat uw fiets in een staat verkeerd waarbij hij niet meer deel kan nemen aan het verkeer(fietswrak). Ons team Samen voor veilig controleert of fietsen in een stallingsverbod staan en zullen deze verkeerd gestalde fietsen dan verwijderen. Tevens worden fietsen die hinder veroorzaken in de openbare ruimte direct verwijderd.

De fietsen die uit de openbare ruimte worden verwijderd gaan na registratie 3 maanden in opslag bij het fietsendepot. Bent u uw fiets of bijvoorbeeld uw sleutels kwijtgeraakt in de Gemeente ‘s-Hertogenbosch? Kijk dan op de website https://www.verlorenofgevonden.nl/

Op deze site staan fietsen vermeld die van straat zijn gehaald en andere voorwerpen die gevonden zijn. Maak voor het ophalen van uw verloren voorwerp een afspraak met het depot. Dit kunt u doen via de site van de Gemeente ’s-Hertogenbosch.

https://www.s-hertogenbosch.nl/gevonden-en-verloren/

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.