nieuws

Kerstactie 2023

Kerstactie 2023 San Salvatorgemeenschap

Graag vragen wij uw aandacht voor onze jaarlijkse Kerstactie. Ook dit jaar ervaren veel mensen financiële onzekerheid en is er een grote groep huishoudens die het deze winter financieel moeilijk zal hebben. Wij hopen een aantal van deze mensen te verrassen met een feestelijk, goedgevuld Kerstpakket.  De verzoeken voor de kerstpakketten krijgen wij van Maatschappelijk werk Den Bosch Noord (Farent/Mee), Cello en via de San Salvator-gemeenschap. Soms wordt daarbij gevraagd om een additionele geldelijke bijdrage voor een grote aanschaf voor hun cliënten. Daarnaast verzorgt de werkgroep Kerstactie persoonlijke kerstattenties voor mensen binnen onze gemeenschap voor wie het afgelopen jaar bijzonder moeilijk is geweest, zodat ze weten en voelen dat er aan hen gedacht wordt. De lijst voor de kerstattenties wordt door Franneke Hoeks en de bezoekgroep ieder jaar zorgvuldig samengesteld.

U kunt zich aanmelden voor het maken van een pakket en daarbij aangeven wat voor soort pakket u wenst te maken.  Om de privacy te waarborgen werken wij met een code, zodat wederzijds niet bekend is wie de maker c.q. ontvanger is. Morgen we ook dit jaar op u rekenen?


Hartelijk dank namens de werkgroep

Gonnie van Osta

Aanmelden
Wij verzoeken u zich uiterlijk woensdag 29 november aan te melden via e-mail op ons e-mailadres kerstactiesansalvator@gmail.com .
Wij vragen van u de volgende informatie: Naam, telefoonnummer. En daarbij of u een kerstpakket wil maken voor
·         een alleenstaande vrouw of man
·         voor twee personen
·         voor een gezin met kinderen
·         geen voorkeur
Iemand van de werkgroep neemt eind november/begin december contact met u op met nadere gegevens over het te maken pakket.  
 Geldelijke bijdrage
Wanneer het voor u te moeilijk is een pakket te maken, zijn wij ook heel blij met een financiële bijdrage. Dit kan door een bijdrage over te maken op banknummer   NL 96 INGB 0006 0407 13 ten name van Vereniging San Salvator in Beweging onder vermelding van: “Kerstactie 2023”.
Let op: dit is een gewijzigd bankrekening nummer!*   *In verband met oplopende kosten van de kerstactie-bankrekening hebben we in overleg met het bestuur van de Vereniging San Salvator In Beweging besloten om de financiën van de Kerstactie onder te brengen bij de vereniging. Een bijkomend voordeel van deze wijziging is dat u gebruik kunt maken van de ANBI status van de vereniging en uw giften daardoor aftrekbaar zijn.

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.