nieuws

KOO

Koo = ook voor jou!

Heb je een vraag over iets in je persoonlijk leven? En weet je niet goed waar je antwoord kan vinden? Neem dan eens contact op met Koo. Want daar kan je terecht met vragen over veel verschillende onderwerpen. Die hebben we samengevat in 6 thema’s: opleiding en werk, geldzaken, jeugd en gezin, wonen en vervoer, zorg en hulp, meedoen en meehelpen.

Bel, kijkopkoo.nl of kom langs
Koo kan je bereiken op een manier die je zelf prettig vindt. Je kan bellen met Koo: 073- 206 88 88. Dan krijg je een professional aan de lijn. Hij of zij kan je zelf antwoord geven of naar de juiste plek doorgeleiden. Je kan ook zelf zoeken naar informatie op www.kijkopkoo.nl. Of langskomen bij een van de wijkpleinen voor informatie en advies. Vrijwilligers met verstand van zaken helpen je daar verder.

Je kan ook zelf een idee naar Koo brengen. Bijvoorbeeld als je een leuk plan of een activiteit hebt bij jou in de buurt waar je andere inwoners aan mee wilt laten doen. Meld het dan aan bij Koo. Dat kan via 073- 206 88 88, www.kijkopkoo.nl of bij een van de wijkpleinen.

Nieuw wijkplein in de Binnenstad
Er zijn 9 wijkpleinen. In de binnenstad (Bethaniëstraat), BBS Nieuw-Zuid, BBS Boschveld, De Kiek, de Schans (Maaspoort), Helftheuvel (West), Perron-3 (Rosmalen), BBS Hambaken, en BBS HDR.

Samenwerken
Koo staat onder meer voor coproductie: samenwerken met inwoners en samenwerking van verschillende partijen. Want achter Koo zitten veel professionele organisaties, vrijwilligers en wijkinitiatieven. De gemeente, Farent, GGD, MEE, vrijwilligers, inwoners en belangenorganisaties hebben er samen voor gezorgd dat Koo goed kan starten.

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.