nieuws

Nieuwsblad december 2023

Het einde van het jaar nadert. Dat betekend dat er weer een nieuwsblad uitgebracht is. Zoals vorige keer wordt het nieuwsblad in HEEL Orthen, deur aan deur, verspreidt. Een dezer dagen wordt hij bezorgd.

Er staan weer veel nieuwigheidjes in. Artikelen uit alle hoeken van Orthen. Denk aan ontwikkeling van het terrein van de Weenergroep, maar ook aan een nieuwe uitbreiding van heet bestaande natuurgebied in Oud Orthen. Informatie van de gemeente, Prominenten, buurtbatterij en het nieuwe boek. Alom: heel veel informatie.

Ook is er helaas iets fout gegaan in het proces. Hier door is er een lege kolom in het blad gekomen. Jammer genoeg is er een groot gedeelte van een artikel van de San Salvator gemeenschap verdwenen. In de online versie staat het artikel wel vermeldt. Excuses hiervoor. Er volgt nog een bericht met het volledige artikel.

Woon je buiten Orthen? Dan kan je dus de online versie van het Nieuwsblad: “Nieuws uit Orthen” bekijken. Mocht je toch een papieren versie willen, dan kan je deze ophalen bij het secretariaat.

Het nieuwsblad ligt ook ter inzage bij de Orthense Schaar in de kelder van het Fort, op de eerste maandag van de maand van 20.00 tot 22.00 uur.

Vergeet niet:

Kerstavond 24 december van 19.00 tot 20.00 uur
Kerstconcert van de Orthense Harmonie op Fort Orthen

met medewerking van Schuurmans Hoveniers, Nico Schuurmanshuis, Orthense Harmonie en BCFO

Fijne feestdagen
en een warm en gezond 2024

Namens bestuur en vrijwilligers van
Buurthuis Nieuw Orthen
Vereeniging Oud Orthen
Buurtcomité Fort Orthen

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.