nieuws

Omgevingsvergunning San Salvatorkerk

Schaarhuisstraat 14, 5231 PV te ‘s-Hertogenbosch, de herbestemming van de San Salvatorkerk

Omgevingsvergunning verleend en treedt niet direct in werking

(wettelijk verplicht om te wachten tot einde bezwaartermijn)

Adres of locatie: Schaarhuisstraat 14, 5231 PV te ‘s-Hertogenbosch

Omschrijving: de herbestemming van de San Salvatorkerk

Aangevraagde activiteiten: Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo), Handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten (Art. 2.2 lid 1b Wabo)

Kenmerknummer: WB00054452

Datum besluit: 24-9-2020

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u bezwaar maken. Het maken van bezwaar doet u door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders. U moet uw bezwaarschrift indienen binnen 6 weken nadat het besluit is bekend gemaakt door toezending aan aanvrager. Let op! Bekendmaking geschiedt in dit geval door toezending van het besluit, dus de termijn begint te lopen nadat het besluit is verzonden aan aanvrager, en niet nadat het is gepubliceerd. De bekendmaking (verzenddatum) is op de eerst volgende werkdag na de aangegeven datum besluit. 

U kunt uw bezwaarschrift per brief of digitaal https://www.s-hertogenbosch.nl/stad-en-bestuur/bestuur/bezwaar-maken.htmlindienen.

Als u nog vragen heeft, of als u de aanvraag wilt inzien, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel. (073) 615 57 77, e-mail: omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl.

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.