nieuws

Onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid

Beste bewoners van de wijk Orthen,

Graag willen wij u uitnodigen voor deelname aan een onderzoek in uw buurt. In de periode februari tot en met maart 2023 doen wij studenten Integrale Veiligheidskunde van Avans Hogeschool onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid in uw wijk. Wij hebben als doel te begrijpen wat uw ervaring is met de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk, hoe deze kan worden verbeterd en wat volgens u de rol van de gemeente, burgers en ondernemers daarin is.

Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek, brengen wijeen advies uit aan de gemeente ’s-Hertogenbosch. Met uw deelname aan het onderzoek, draagt u dus bij aan een verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk in de toekomst.

U vraagt zich nu waarschijnlijk af, hoe kan ik deelnemen aan dit onderzoek om mijn eigen buurt veiliger te maken? Mocht u willen deelnemen aan het onderzoek, bestaat u deelname uit één interview dat met u zal worden afgenomen door studenten van Avans Hogeschool. In dit interview gaan wij vragen aan u stellen om ons bovenstaande doel te bereiken. Dit interview kan eventueel online, bij u thuis, op een van onze Avanslocaties of een andere locatie naar wens.

Mocht u na dit gelezen te hebben nog vragen hebben of graag willen deelnemen aan dit onderzoek?

Dan kunt u contact opnemen via jwa.vanhal@student.avans.nl met Jens van Hal.

Opmerking: De laatste interviews zullen uiterlijk 4 maart 2023 worden afgenomen, dit in verband met deadlines vanuit school.

2 Comments

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.