nieuws

Snelfietsroute Zaltbommel – Den Bosch

Uitnodiging inloopbijeenkomst snelle fietsroute 4 april

Er komt een snelle fietsroute (F2) tussen Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. Het Brabantse deel van deze route loopt vanaf de brug over de Maas over de Treurenburg, via Orthen en de Mandelaweg naar het treinstation ‘s-Hertogenbosch. Dat betekent dat de straat in Orthen opnieuw wordt aangelegd. De snelle fietsroute krijgt brede fietspaden in een rode kleur, soms afgewisseld met een fietsstraat waarop de auto te gast is.

De gemeente nodigt je uit voor een inloopbijeenkomst om het schetsontwerp in te zien.

Inloopbijeenkomst op maandagavond 4 april
Tijd:        Tussen 19.00 uur en 20.30 uur
Locatie:   WeenerXL aan de Herpenseweide 1 in ’s-Hertogenbosch. 

Je kunt op elk moment binnenlopen. Het is een bijeenkomst waarin de gemeente je meeneemt in haar ambities, uitgangspunten en planning. Zonder twijfel heb je daar een mening over of vragen en suggesties. De gemeente vindt het belangrijk om jouw mening te horen, zodat ze jouw belangen ook mee kunnen nemen in het ontwerp. 

Lukt het niet om aanwezig te zijn maar wil je wel een reactie geven en/ of op de hoogte worden gehouden? Bezoek dan ons platform samen.s-hertogenbosch.nl/ Orthen. Hier vind je vanaf 4 april alle informatie terug en kun je tot en met 28 april daar ook een reactie op het schetsontwerp achterlaten. 

We zijn benieuwd naar jouw reactie, en de gemeente kijkt ernaar uit om je op 4 april te mogen begroeten.

One Comment

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.