Sponsoring

Buurtcomité Fort Orthen (BCFO) is erg blij met de sponsorbijdrage die we (soms al jaren) van onze sponsors ontvangen. Mede door deze bijdragen kunnen we namelijk actief blijven voor onze wijk, Orthen.

Met uw sponsorbijdrage koopt u een advertentie in het Nieuwsblad “Nieuws uit Orthen”.
Het nieuwsblad verschijnt twee keer per jaar om iedereen op de hoogte te houden van de activiteiten in Orthen.

Sinds vorig jaar is het een blad geworden van de gezamenlijke buurtverenigingen uit Orthen “Overkoepelend Orthen”. Naast het Buurtcomité Fort Orthen zijn dit Orthen Links en de Vereeniging Oud Orthen. Het nieuwsblad wordt onder 1300 huishoudens in geheel Orthen verspreid.

De buurtcomités behartigen de Orthense belangen en proberen om samen met bewoners het woonplezier te bevorderen. We signaleren wat er in de wijk speelt en ondernemen actie naar onder andere de gemeente. Daarnaast organiseren we activiteiten voor jong en oud om elkaar te ontmoeten.

Om al deze activiteiten te blijven organiseren en de buurtbelangen te behartiging, hopen we ook op uw steun te mogen rekenen.

Ons sponsoren kan door een advertentie in ons nieuwsblad “Nieuws uit Orthen” te kopen, maar we bieden naast het nieuwsblad nog extra advertentiemogelijkheden, zoals logo- of naamsvermelding op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om sponsoruitingen (vlag/spandoek/etc.) te plaatsen bij onze evenementen
.
Verder kan iedereen ‘Vriend van BCFO’ worden door het buurtcomité te ondersteunen met een financiële bijdrage van minimaal € 10,-

Als u interesse heeft om Sponsor of ‘Vriend van BCFO’ te worden, neem dan contact met ons op via e-mail: info@bcfo.nl, of persoonlijk met een van de BCFO leden.

Met dank aan onze sponsoren:

CuHaBo
tppvos