Halloween

Veel aanmeldingen Halloween 2022

25 oktober was de sluitingsdatum om je in te schrijven voor Halloween 2022 in Orthen. Er zijn heel veel aanmeldingen binnen gekomen.

Voor Trick or Treat Griezelpuzzeltocht voor kinderen van 7 tot 12 jaar, hebben 60 kinderen zich opgegeven.
De kinderen tot 7 jaar die met de ouders meelopen op een korte route was aanmelden niet nodig en je kan hier voor nog steeds gewoon aansluiten.


Dat is natuurlijk een mooie start en we gaan er een mooi griezelfeestje van maken.


Trick or Treat houdt in dat kinderen langs de deuren gaan (in het aangewezen gebied) om (gezond) snoep op te halen.
Woont u nu in het Trick or Treat gebied (zie website Halloween 2022) en mogen de kinderen tijdens de Halloween avond bij uw huis aanbellen voor Trick or Treat?


Hang je ook de poster: “IK DOE MEE” voor het raam?


Hang de flyer goed zichtbaar voor het raam en de kinderen komen bij je langs. Zo zien de kinderen dat je mee doet en dat ze bij je aan de deur mogen komen.


Wanneer u in het Trick or Treat gebied bij de Ketsheuvel of op de Noorderweg woont, kunt u de 60 deelnemers van de griezelpuzzeltocht verwachten.


Wanneer U in het Trick or Treat gebied Schanswetering-Orduynenstraat-Laagakkerstraat woont dan kunt u de 60 deelnemers van de griezelpuzzeltocht + de groep jongere deelnemers (schatting 25) verwachten.


Het zou erg leuk en spannend zijn als je mee griezelt door jezelf te verkleden of door jouw voordeur of voortuin griezelig te versieren!


Zo maken we er een superfeest van voor de kinderen!


Zaterdagavond lopen er diverse Griezels rond in Orthen. Schrik niet, je hoeft de politie niet te bellen, ze horen bij de Griezelpuzzeltocht.


Veel plezier

Voor alle informatie kijk op:
https://bcfo.nl/halloween-2022/

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.