nieuws

Werkzaamheden in Orthen

Werkzaamheden in Orthen

Brabant Water maakt vers drinkwater van uitstekende kwaliteit. Om deze kwaliteit altijd te kunnen garanderen, voeren wij voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo ook bij u in de buurt. In dit bericht leest u hier meer over.

Wat houden de werkzaamheden in?
De komende dagen spoelen wij in uw buurt het leidingnet schoon. Wij doen dit op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur en werken daarbij straat voor straat. Zo proberen wij het ongemak zo veel mogelijk te beperken. Onze werkzaamheden vinden buitenshuis plaats. U hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.

Wat merkt u ervan?
In de meeste gevallen merkt u weinig tot niets van de werkzaamheden. De waterdruk kan een korte tijd variëren en er is een kleine kans op bruingekleurd water. Bekijk hier wat u in dat geval kunt doen.

Waarom is schoonspoelen nodig?
Een schoon leidingnet draagt bij aan het vers houden van het water. Doordat wij ons leidingnet regelmatig doorspoelen, kan ons water altijd vers bij u uit de kraan komen.

Hebt u vragen?
U vindt het antwoord op veelgestelde vragen over de werkzaamheden op onze website. Heeft u daarna nog een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Weten waar wij nog meer aan het werk zijn? Bekijk het actuele overzicht van onze werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

Eric van Griensven
manager Klant & Markt

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.