nieuws

Windpark De Rietvelden

Via dit bericht informeren wij u over het initiatief dat de gemeente heeft ontvangen voor de ontwikkeling van een windpark op en nabij bedrijventerrein De Rietvelden. Het college van burgemeester en wethouders heeft het ingediende plan vrijgegeven voor inspraak. Omwonenden binnen een straal van 1 km zijn hierover geïnformeerd met bijgaande brief met bijlage van de initiatiefnemers. Omwonenden binnen een straal van 450 m hebben ook eenzelfde brief ontvangen, met bijlage van de initiatiefnemers met een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op 17 en 30 november a.s. Op de gemeentelijke pagina vindt u informatie over het ingediende initiatief.

 Om iedereen te informeren over het initiatief organiseert de gemeente, in samenwerking met de initiatiefnemers, inloopbijeenkomsten op dinsdag 22 november of woensdag 23 november 2016. Geïnteresseerden kunnen elk moment binnenlopen tussen 17.00 tot 21.00 uur bij Heineken Ontspanningscentrum HOC, Docterskampstraat 7, 5222 AM ’s-Hertogenbosch.

Bij deze inloopbijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente en van de initiatiefnemers aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Namens het Project Duurzame Energie / Wind Turbines ’s-Hertogenbosch

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.