nieuws

Zonnebloemwedstrijd 2020

De zomervakantie gaat beginnen. De kinderen hebben binnenkort vrij.
Dat geeft ze mooi de gelegenheid om de zonnebloem nog even wat extra verzorging te geven.

In september is er normaal gesproken het buurtfeest: “Orthen Ontmoet”. Een van de onderdelen is de jaarlijkse zonnebloemwedstrijd.


Door het Corona-tijdperk zijn evenementen tot nader order niet toegestaan. Buurtfeest kan dus jammer genoeg niet door gaan.


De zonnebloemwedstrijd is een uitzondering, omdat je zelf voor je zonnebloem zorgt en er verder niemand voor nodig hebt. Onze officiële Orthense zonnebloemdeskundige-opmeter is ook gespecialiseerd Corona deskundige. Hij houdt zich netjes aan alle richtlijnen van het RIVM. Hij komt op afspraak bij jou thuis meten, mits er niemand klachten heeft.

Heb jij een zonnebloem in je tuin staan? Wil jij mee doen? Wil jij de eeuwige roem om de hoogste zonnebloem van Orthen gekweekt te hebben? Met een eervolle vermelding op onze website bcfo.nl ?

Meld je aan door een mail te sturen naar info@bcfo.nl
Vermeld je naam, adres en telefoonnummer.
Of stuur een persoonlijk berichtje via Facebook/Messenger.
Dan maakt de officiële Orthense zonnebloemdeskundige-opmeter een afspraak op vrijdagavond 4 september 2020 met jou of je ouders. Vanaf 18.30 uur is hij in de gelegenheid om jouw zonnebloem op meten.

Zorg nog even goed voor je zonnebloem. Geef hem nog wat extra water, liefde en aandacht en misschien word jij wel de eigenaar, voor 2020, van de wisseltrofee.

Fijne vakantie

About beheerder

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.